søndag 26. september 2010

Sokker!

 Høstfarger!

Her er den første sokken jeg strikket. Forsterket hæl var jo ingen sak. SÅLEN derimot, gikk ikke helt som planlagt.. Banansokk, kan man vel si..
Den ble rekket opp til hælen, og da fikk jeg muligheten til å strikke begge sokkene på en gang. Noe så tilfredsstillende som å bli ferdig med sokkene på likt!
Disse er i str. 18 mnd..

Disse fikk 6-åringen min, og de har vært flittig i bruk denne uka!


4 kommentarer:

 1. Å så flink du er, morro å strikke sokker til ungene da :) supert garn, det er foresten utrolig mange fine farger og kombinasjoner nå..
  Jeg kom over ett par laaaange strømper jeg, og de var uten hel..litt snodig egentlig, men veldig enkle å strikke ;) har tenkt jeg skal prøve meg på sånne, blir så lange at de kan brukes under støvletter og evt.brettes ned igjen (litt kult også ) Det vil sikkert eldste jenta mi også bestille tenker jeg..hehe..

  Klem Kristina(lillelisa)

  SvarSlett
 2. Takk! Er det tubesokker du har sett? Eller spiralsokker som jeg vil kalle de. Man forskyver ribbene litt etter litt. :) Du må vise frem om du strikker sånne!

  Klem

  SvarSlett
 3. Imponert over at du greier å få par på så mange sokker.
  Jeg er skikkelig elendig på å strikke to likense ting vettdu,så jeg sliter med sokker og votter;-)

  SvarSlett
 4. :) Men du lager jo så mye annet fint! Jeg er heller ingen stor sokkestrikker, går trått med dette 6. paret som er på pinnene kan du tro!

  SvarSlett

Takk for at du gir tilbakemelding, det setter jeg pris på! :)